Driftsättning

Vi vill att du gör det du kan bäst – producera högkvalitativa produkter.

Tack vare den modulära uppbyggnaden går driftsättningen av en CCU snabbt och effektivt. Våra installationsingenjörer närvarar för att ställa in spaltstyrningen utifrån krossens typ och specifikation.

 

För att säkra att er kross presterar optimalt direkt från start testkörs krossen med material parallellt med att vi utbildar operatören i hur CCU:n ställs in och används. Allt som en del av driftsättningen. Bra både för produktionen och personsäkerheten.

 
CCU Cloud

Få tillgång till krossdata i molnet – i realtid.

CCU Cloud ger dig tillgång till all CCU-data i realtid över webben. Du kan se hur din kross går och har gått utan att vara fysiskt på plats på anläggningen.

  • All krossdata sparas i molnet

  • Fungerar i smartphone, surfplatta såväl som dator

  • Ingen extra programvara behöver installeras

  • Kraftfulla analysverktyg

  • Exportera data till CSV, XML, PDF och JPEG mer mera

 
Support och service via fjärranslutning

Minska driftstopp och säkra produktionen med Roctims fjärrsupport.

Många gånger då ett problem uppstår är det inte tiden att åtgärda problemet som leder till ett långt stillestånd. Ofta är istället tiden att boka service och restiden för  servicepersonalen till platsen längre.

 

För att direkt kunna felsöka och ge support erbjuder vi vårt Service- och Supportpaket. Våra ingenjörer fjärransluter till er CCU inom några minuter. Ett både tids- och kostnadseffektivt sätt att lösa problem och minimera stillestånd. Vi kan även göra programuppdateringar online samt uppgradera din CCU med utökad funktionalitet som till exempel Produce eller Perform.

 

©2017 by www.roctim.com.